lunes, 23 de mayo de 2016

PER UNA ESCOLA PÚBLICA, DE QUALITAT, LAICA I EN VALENCIÀ.



Benvolgudes famílies, companys, amigues i amics.

La Plataforma AMPAS per la PÚBLICA CS us convida a totes i a tots a assistir a la 3a Festa per l'escola pública que es realitzarà el proper dissabte 28 de maig a la plaça Sta Clara de 16 a 20 h.

Qualsevol AMPA d'una escola pública podrà muntar una paradeta on es puga realitzar alguna activitat, taller o portar menjar per a tastar, etc. Si esteu interessats en muntar paradeta, com que 
els nostres recursos són limitats, és necessari que porteu taula. També us recomanem, si la teniu, alguna mini-pèrgola o mini-carpa que puga fer una mica d'ombra per si fa sol. No és imprescindible avisar-nos que vindreu però si ho feu podrem fer una previsió.

Si no us resulta possible muntar paradeta esteu convidats a vindre amb els vostres fills i filles i passar una vesprada agradable defensant l'escola pública de forma festiva i divertida amb les activitats i tallers per als xiquets i xiquetes i l'actuació de Ravatukem, La Conlloga-Muixeranga de Castelló, La Muixeranga de La Plana i TROBADORETS.

Us adjuntem el cartell i el manifest PER L'ESCOLA PÚBLICA d'enguany i us convidem a fer-ne difusió entre els companys, famílies i amics i a punxar "m'interessa" i a compartir-ho en Facebook: https://www.facebook.com/events/957854917666079

Us esperem.

PER UNA ESCOLA PÚBLICA, DE QUALITAT, LAICA I EN VALENCIÀ.
PER L'ESCOLA PÚBLICA, DE TOTS I TOTES.

Salutacions.


No hay comentarios:

Publicar un comentario