lunes, 25 de enero de 2016

LA FAPA INFORMA

Estimades AMPA, bon dia:


La FAPA continua treballant amb el calendari establert de reunions amb la Direcció territorial d’Educació a Castelló.

L’objectiu és apropar l’administració a les famílies i fer-les partícips del sistema educatiu.
És per això, que les AMPA que vulguin participar per fer arribar les seves preocupacions o peticions a la Conselleria d’Educació, poden traslladar tots els seus dubtes o comunicar els problemes dels seus centres a FAPA-Castelló, per correu a info@fapacastello.com, per telèfon al 964 25 42 16 o apropant-se a la seu de la federació al carrer Mestre Caballero,  2, de Castelló, de 9 a 15 hores.

Esperem que us siguin d’ajuda els temes tractats en l’ultima reunió, els quals podeu consultar a l’arxiu adjunt.
Una salutació, us animen a participarEstimadas AMPA, buenos dias:


La FAPA continua trabajando con el calendario establecido de reuniones con la Dirección Territorial de Educación de Castellón.

El objetivo es aproximar la administración a las familias y hacerlas participes del sistema educativo.
És por eso, que las AMPA que queráis participar podéis hacernos llegar vuestras preocupaciones y peticiones a la Conselleria de Educación, podéis traladar todas las dudas o comunicar los problemas de vuestros centros a FAPA- Castelló por correo a info@fapacastello.com, por teléfono al 964 25 42 16 o acercaros a la sede de la federación en la calle Maestro Caballero, nº2, de Castellón, de 9 a 15 horas.

Esperamos que os sean de ayuda los temas tratado en la última reunión, los cuales podéis consultar en el archivo adjunto.


Una saludo, os animamos a participar

No hay comentarios:

Publicar un comentario